A weboldal kizárólag a weboldal működéséhez elengedhetetlen sütiket használ, így ezek hozzájárulást nem igényelnek. A sütik működéséről olvasd el a vonatkozó Adatkezelési Tájékoztatót!

Garancia

Garancia

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk.

Az általunk forgalmazott termékre 12 hónap jótállás érvényes. A jótállási idő kezdete a számla dátuma.

A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjét biztosítja a Gyártó.

Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:

  • A termék teljes eredeti csomagolása minden kiegészítővel,
  • A számla egy példánya,
  • A termékhez mellékelt tanúsítvány.

A garanciális problémával behozott termék mielőbbi javíttatásáról a Gyártó a vonatkozó jogszabályok betartása mellett intézkedik. A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 1-2 nap, de a Gyártó fenntartja a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

A 72 órán belüli csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt. A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások (pl. mosógépbe mosott, elszakadt, megrongált, stb.) cseréjének elkerülése miatt a Gyártó csak hivatalos szakvélemény alapján vállalják a 72 órás cserét. Ennek megfelelően a további lépések a termék 72 órán belüli meghibásodása esetén;

  • Az észlelt meghibásodást be kell jelenteni a Gyártó hivatalos e-mail elérhetőségén. Ha a kivizsgálás alapján a bejelentés jogos, a Gyártó vállalja a termék azonnali cseréjét.
  • Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás akkor természetesen azonnali cserét biztosítunk.
  • Amennyiben nem egyértelmű a rendeltetésszerű használat, akkor Webáruházunk is csak a hivatalos szakvéleménynek ismeretében vállalja a meghibásodott termék 72 órán belüli meghibásodás cseréjét.
  • Portósan küldött csomagokat nem vesz át Webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak.
  • A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a Vásárló állja. Amennyiben a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor a Webáruház utólag megtéríti a szállítás költségét.
  • Szakszerűtlen kezelésből, használatból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nincs módunkban megtéríteni.


 
Az oldal tetejére