Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

RÓLAM

Én és a selyem

Ez egy régi történet. Még a 90-es évek elején találkoztam a selyemmel, Németországban egy workshopon. Itt festettem először és azóta minden egyes alkalommal, amikor dolgozom vele, elvarázsol. Szeretem, ahogy kezem alatt alakul át egy gondolat egy vízió hordozójává. Alázatos, mert magába fogadja a festéket, ugyanakkor tiszteletet érdemel, mert ő dönti el, mit ad vissza a befektetett energiából.

Rónai Éva textilművész vezetésével a Kisképzőben szerzett tudásom az alap. De hosszú évek munkája és magas szintű technikai tudás kellett ahhoz, hogy mára az jelenjen meg a selymen, amit elképzeltem. Minden kendő egyedi és megismételhetetlen. Minőségi alapanyagokból, szabad kézzel alkotok. Élvezem, ha festékfoltoktól tarkállik a kezem.

Ősi anyag – modern design

Kendőim inspirációját a körülöttem lévő világ adja. Érzések, hangulatok alakulnak színekké, formákká. A magam módján igazodom az aktuális trendekhez. Olyan témákat tervezek, amelyeket kiemel a selyem, és amelyek kiemelik a selymet. A ragyogó intenzív színek, a kontrasztok, a játékosság kendőim védjegyei. Minta és anyag összhangja erősítik egymást és adják a luxus érzését viselőjének.

A munkáimban rejlő többlet abból fakad, hogy bármely öltözéket kiegészíthet egy jól kiválasztott silk&more kendő. Ezerféleképpen hordható és variálható, legyen az alkalmi, elegáns vagy sportos.

Kinek ajánlom kendőimet?

Azoknak a Nőknek, akik szeretnének kitűnni a tömegből egy látványos, modern kiegészítővel, de igénylik és tisztelik az örök értékeket, elegáns alapanyagokat. És azoknak a Férfiaknak, akik mindezzel megajándékoznák a szeretett Nőt.

A selyemmel való munka kitölti életemet. Három éve született meg a silk&more, amely mára közismert lett. Selyemkendőim megtalálhatóak a Paloma Művészudvar designer termékei között, különböző művészeti üzletekben, és a legnevesebb iparművészeti vásárokon is.

Borody Krisztina