Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

KOLLEKCIÓK

Breeze
Breeze
Könnyed minta, harmonikus színösszeállítás jellemzi ezt a klasszikus selyemkendőt. Elegáns megjelenése kiegészít minden öltözéket. Legyen az hétköznapi vagy alkalmi.
Budapest
Budapest
Fedezd fel Budapestet! Indulj el a zegzugos utcákon nézz be a kapualjakba, sétálj végig az Andrássy úton. Csodáld meg magad a kirakatok üvegében. A Lánchídon fényképezd le magad az oroszlánnal. Figyeld ahogy a nagy folyó hullámain megcsillan a nap fénye. A budai vár oldalán kapaszkodj föl a siklóval. Engedd, hogy a szél arcodat frissítse. Igyál egy kávét, egyél egy süteményt egy kerthelyiségben. A vár teraszáról gyönyörködj a lábaidnál heverő Budapest nyüzsgő forgatagában.
Bugs
Bugs
Bogarak és rovarok lepték el selyemkendőmet. Vibráló élénk állatkák nyugodt kontrasztban vannak a kendő alapszínével. A selyem lágy tapintása és a bronz kontúr teszik elegánssá a kendőt, a minta játékosságot kölcsönöz viselőjének.
Flamingo&Tukán
Flamingo&Tukán
Igazi trópusi lesz a hangulatod, ha a nyakadba tekersz egy Flamingo&Tukán kendőt.
Hexa
Hexa
Kihívó, visszafogott, vidám és elegáns. Ez a Hexa kollekció. A letisztult geometria szerelmeseinek, akik nem mellesleg szeretik a feltűnést.
Jégvirág
Jégvirág
Romantikus és sejtelmes. Színátmenetes, ezüst és gyöngyház virágokkal díszített selyemkendő. Visszafogott színvilága elegáns és divatos.
Kaméleon
Kaméleon
A Kaméleon kollekció kendői különleges mintavilága mindenütt magára vonzza tekinteteket.
Konfetti
Konfetti
Minden korosztálynak minden alkalomra. Ha csak egy selyemkendőd van, legyen az egy pöttyös.
Pálma
Pálma
A zöld buja árnyalatai, mélykék és türkiz trópusi hangulatot tükröznek ezen az óriási pálmalevelekkel díszített kendőn. Igazi nyári hangulatú kiegészítő, mely elegáns és trendy megjelenést ad viselőjének.
Színes szerelem
Színes szerelem
Hófehér alapon színes szívek tánca. Divatos és vidám viselet minden korosztály részére.
Vitorlás
Vitorlás
A tengerész stílus örök sláger. A vízparti nyaralások alapdarabja. Senkinek sem hiányozhat a ruhatárából és kiegészítői közül. A tűzpiros és a tengerészkék színek dominálnak a tiszta selyem kendőn. Vitorlás motívumok díszítik a kormánykeréktől a világítótoronyig, Akár egy fehér pólóval is feltűnő viselet.
White Winter
White Winter
A White Winter kollekció darabjain a visszafogott pasztell színek kiemelik a selyem lágyságát és tompa fényét. Az apró gyöngyház pöttyök mint megannyi csillag csillogva táncolnak a puha anyagon.