Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

KOLLEKCIÓK

Breeze
Breeze
Könnyed minta, harmonikus színösszeállítás jellemzi ezt a klasszikus selyemkendőt. Elegáns megjelenése kiegészít minden öltözéket. Legyen az hétköznapi vagy alkalmi.
Budapest kollekció
Budapest kollekció
Fedezd fel Budapestet! Indulj el a zegzugos utcákon nézz be a kapualjakba, sétálj végig az Andrássy úton. Csodáld meg magad a kirakatok üvegében. A Lánchídon fényképezd le magad az oroszlánnal. Figyeld ahogy a nagy folyó hullámain megcsillan a nap fénye. A budai vár oldalán kapaszkodj föl a siklóval. Engedd, hogy a szél arcodat frissítse. Igyál egy kávét, egyél egy süteményt egy kerthelyiségben. A vár teraszáról gyönyörködj a lábaidnál heverő Budapest nyüzsgő forgatagában.
Bugs kollekció
Bugs kollekció
Bogarak és rovarok lepték el selyemkendőmet. Vibráló élénk állatkák nyugodt kontrasztban vannak a kendő alapszínével. A selyem lágy tapintása és a bronz kontúr teszik elegánssá a kendőt, a minta játékosságot kölcsönöz viselőjének.
Cells
Cells
Modern mintavilág, elegáns részletek, divatos színösszeállítás selymen. A sejtek nevű kollekció minden nőnek szól, aki szereti a feltűnő megoldásokat.
Flamingo&Tukán
Flamingo&Tukán
Igazi trópusi lesz a hangulatod, ha a nyakadba tekersz egy Flamingo&Tukán kendőt.
Jégvirág kollekció
Jégvirág kollekció
Romantikus és sejtelmes. Színátmenetes, ezüst és gyöngyház virágokkal díszített selyemkendő. Visszafogott színvilága elegáns és divatos.
Kaméleon kollekció
Kaméleon kollekció
A Kaméleon kollekció kendői különleges mintavilága mindenütt magára vonzza tekinteteket.
Pálma kollekció
Pálma kollekció
A zöld buja árnyalatai, mélykék és türkiz trópusi hangulatot tükröznek ezen az óriási pálmalevelekkel díszített kendőn. Igazi nyári hangulatú kiegészítő, mely elegáns és trendy megjelenést ad viselőjének.
Színes szerelem kollekció
Színes szerelem kollekció
Hófehér alapon színes szívek tánca. Divatos és vidám viselet minden korosztály részére.
Vitorlás kollekció
Vitorlás kollekció
A tengerész stílus örök sláger. A vízparti nyaralások alapdarabja. Senkinek sem hiányozhat a ruhatárából és kiegészítői közül. A tűzpiros és a tengerészkék színek dominálnak a tiszta selyem kendőn. Vitorlás motívumok díszítik a kormánykeréktől a világítótoronyig, Akár egy fehér pólóval is feltűnő viselet.
White Winter
White Winter
A White Winter kollekció darabjain a visszafogott pasztell színek kiemelik a selyem lágyságát és tompa fényét. Az apró gyöngyház pöttyök mint megannyi csillag csillogva táncolnak a puha anyagon.
Nézet:
Rendezés: