Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

 

Üdvözlöm Önt!

A www.webshop.silkandmore.hu honlapon keresztül végzett adatkezelések esetében az adatkezelői feladatokat Borody Krisztina (1029 Budapest, Zsíroshegyi út 56., e-mail cím: info@silkandmore.hu) magánszemély látja el.

A regisztráció során megadott személyes adatokat (név, telefonszám, e-mail cím, jelszó, szállítási cím) az Ön hozzájárulása alapján a hozzájárulás visszavonásáig kezeljük (amíg nem kéri a regisztrációja törlését). A személyes adatokat kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása céljából használjuk fel. Ezen tevékenységeink során futárszolgálatot vagy a Magyar Postát veszünk igénybe, akik számára átadjuk az Ön személyes adatait a termék kiszállítása érdekében.

A hírlevél küldése során az Ön nevét és e-mail címét a hozzájárulása alapján hírlevél küldésére használjuk fel. A hírlevélről bármikor lehetősége van leiratkozni.

Az adatkezelés időtartamán belül Önt megilleti:

-Tájékoztatáshoz való jog: Ön az adatkezelés időtartamán belül tájékoztatást kérhet az adatkezelőtől a személyes adatai kezeléséről. Az adatkezelő írásban tájékoztatja Önt az adatkezelés lényeges körülményeiről, kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról.

-Helyesbítéséhez való jog: Ön az adatkezelés időtartamán belül kérheti, hogy az adatkezelő a személyes adatait helyesbítse.

-Törléséhez való jog: Önnek lehetősége van a személyes adatainak törlését kérni (például a regisztrációhoz vagy a hírlevél küldéséhez adott hozzájárulását visszavonni).

-Zárolásához való jog: Ön kérheti, hogy az adatkezelő zárolja a személyes adatot, ha az adatok végleges törlés sértené az Ön jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az az a cél, amely a személyes adat törlését kizárta.

Amennyiben valamelyik jogát gyakorolni szeretné, kérjük a fent megjelölt elérhetőségek valamelyikére küldje el a kérelmét. Az adatkezelő minden esetben legkésőbb 25 napon belül teljesíti az Ön kérelmét.

Amennyiben az Ön megítélése szerint az adatkezelő megsérti a személyes adatok védelméhez fűződő jogát, vagy az adatkezelő jogellenes adatkezelést végez, akkor az Infotv. 52. § (1) bekezdése alapján a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.; e-mail cím: ugyfelszolgalat@naih.hu) eljárását kezdeményezheti. Amennyiben az Ön megítélése szerint az adatkezelő megsértette a személyes adatok védelméhez fűződő jogát, akkor az Infotv. 22. §-ában foglaltak szerint bírósághoz fordulhat."

Adatai kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvénynek megfelelően járunk el.
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-136933/2018


Az információk tulajdonjoga

A www.silkandmore.hu weboldalon látható selyemtermékek, a róluk készült fotók, valamint azok csomagolása és az egyéb grafikai alkotások a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI törvény értelmében szerzői művek és a törvényben foglalt jogvédelem alatt állnak.

Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk.

Az itt említett szerzői művek és információk bármely jogosulatlan felhasználása - különösen de nem kizárólag annak másolása, átdolgozása - jogsértés és a törvényben foglalt jogkövetkezményeket vonja maga után. Aki a webáruházunkban regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.